Bevállalta

2024.07.25. 18:15

Szép, szép, amit a skodás mutatott Polgárnál, de talán nem az autópályán kellett volna – videóval

Nem várta meg a következő lehajtót, inkább húzott egy váratlant. Tökéletes volt a driftelés, de természetesen borzasztóan balesetveszélyes, ha lehet, inkább senki ne csinálja utána.

Haon.hu

Legalább annyira váratlan dolgot rögzített egy fedélzeti kamerás kocsi sofőrje az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, mint amikor valaki mondjuk rekumbenssel hajt fel egy forgalmas főútra. Az eset ezúttal is Hajdú-Bihar határában, a polgári Tisza-híd után, szóval már pont a borsodi szakaszon történt, a videót pedig a Budapesti Autósok Közössége mutatta be. Egy Skoda Octavia sofőrje gondolt egyet, és driftelve, füstölő gumikkal fordult meg az építési munkák miatt kétsávosra szűkített pályaszakaszon.

Driftelve fordultak meg az M3-as autópályán
Driftelve fordultak meg az M3-as autópályán
Forrás: YouTube / BpiAutósok

A kivitelezés egyébként hibátlan, még a sávok közé ékelt terelőlapátok is a helyükön maradtak, de a manőver inkább versenypályára illik, nem pedig közútra. Szembe sem jött egyébként senki, így az autós maximum a mögötte haladókra hozhatta rá a szívbajt egy pillanat erejéig.

Ja, és külön érdekesség, hogy a már említett fekvőbiciklis incidenshez hasonlóan ez az eset is július 19-én történt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában