Helyi közélet

2024.08.24. 08:13

3 utcát és egy zugot is felújítanának Bárándon

Belterületi utak felújítására keres kivitelezőt az önkormányzat. Báránd három utcája és egy zuga is megújulna.

Haon.hu

Belterületi útjainak fejlesztése, felújítása keres kivitelezőt Báránd Község Önkormányzata – derül ki az augusztus 22-i Közbeszerzési Értesítőből. A felhívás szerint az útfelújítás a Hunyadi, a Kinizsi és az Arany János utcákat, illetve a Hunyadi zugot érintenék. 

Az Arany János utca egy szakaszát is felújítanák Bárándon
Az Arany János utca egy szakaszát is felújítanák Bárándon
Forrás: Napló-archív

A részletes leírás szerint a Hunyadi és Kinizsi utcán a felújítandó útszakasz hossza 760,61 m. A tervezett aszfaltburkolat szélessége  4 méter, nemesített padkával és földpadkával. A Hunyadi zugban a felújítandó útszakasz hossza 119,86 m, a tervezett aszfaltburkolat szélessége 4 méter, kétoldalt 1,0-1,0 m nemespadkával. Arany János utcában a felújítandó útszakasz hossza 199,03 m. A tervezett úton kétirányú forgalom lebonyolítására alkalmas, a tervezett aszfaltburkolat szélessége 4 méter, kétoldalt  nemesített padkával és földpadkával. Mindegyik utcában meglévő nyílt csatorna van, mellyel megoldható a tervezett útburkolaton keletkezett csapadékvíz elvezetése.
Az ajánlatok vagy részvételi jelentkezéseket szeptember 2-ig várja az önkormányzat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában