A nap legfontosabb anyagai

2024.09.12. 20:20

Megrázó hírek Hajdúböszörményből és Debrecenből: a fekete csütörtök krónikája

Beszámoltunk a hajdúböszörményi feleséggyilkosságról és egy, a debreceni Homokkerti felüljárónál talált holttestről is szeptember 12-én. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Holttestet találtak csütörtökön Debrecenben, a Homokkerti felüljárónál

Forrás: Tóth Imre

  • Emberölés történt szerda este Hajdúböszörményben: egy férfi halálra késelte a feleségét, megszúrta az anyósát, majd az áldozattal közös gyerekükkel elmenekült a helyszínről. A 4 éves kisfiút sértetlenül találták meg a rendőrök. Minderről csütörtökön számolt be a rendőrség, amely a tettes ellen hajtóvadászatot indított. A Tények úgy tudja, a 32 éves nő még élt, amikor megérkeztek hozzá a mentők, a nyakán és a testén is többször megszúrhatták.
  • Holttestet találtak Debrecenben, a Homokkerti felüljárónál, a rendőrség szerint nem volt idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény az esetnél.
  • Meglátogattuk a DVSC csütörtöki edzését. A Loki a Magyar Kupában folytatja, Máté Csaba azt mondta, a lehető legerősebb felállást küldi pályára a Békéscsaba ellen szombaton.
  • Hajdúnánáson találkoznak az agrárszakma képviselői: az V. Öko Expo Kiállítás és Konferencia csütörtökön nyílt meg.
  • Szeméremsértés történt egy debreceni vonaton, szemtanúkat keres a rendőrség. A feltételezett elkövetőről videó is készült.
  • Geszti Péter, a Hold és pandák: összeszedtük a hétvégi hajdú-bihari programokat.
  • Leválthatják az egyik legjelentősebb debreceni intézmény vezetőjét, már az utódját is megnevezték.

Ajánljuk még: 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában