Támogatás

2024.08.24. 21:44

Egy összegben nyújt tanévkezdési támogatást ez a hajdú-bihari város

Haon.hu

Nem olcsó idén a tanszerbeszerzés, jól jöhet a támogatás

Forrás: MW-archív

Tanévkezdési támogatásban részesülhetnek a kabai diákok – olvasható a település honlapján. Ennek feltétele, hogy állandó bejelentett lakcímmel rendelkező, felsőfokú tanulmányait nappali, esti, levelező tagozaton folytató, első szakmai képzésben részesülő, önálló jövedelemmel – kivéve árvaellátás – nem rendelkező, szülők által eltartott diák legyen a pályázó, csak ebben az esetben nyújt az önkormányzat anyagi támogatást.

Mint írják, a Polgármesteri Hivatal 6-os számú irodájában igényelhető, illetve az alábbi linken letölthető, eredeti iskolalátogatási bizonyítvány és számla csatolásával szeptember 1-től október 31-ig lehet majd benyújtani. Az elnyerhető összeg ebben az évben 15 ezer forint. A pályázatokat a polgármester bírálja el ahogy a támogatási szerződés megkötésére is a város első embere jogosult. A támogatás kifizetése a támogatási szerződés megkötését követően történhet meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában