Honvédelem

2 órája

Katonai konvojokat látott Debrecen környékén? Nem véletlenül!

Átcsoportosít a Bocskai-dandár, a konvojok egészen október 19-ig feltűnhetnek a hajdú-bihari utakon. A dandár azt kéri, mindenki vezessen óvatosan a katonaj járművek közelében.

Haon.hu

Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár a következő napokban technikai eszközöket csoportosít át a Magyar Honvédség Központi lő- és gyakorlótérre, tudatták közleményben. A megnövekedett katonai járműforgalomra október 15-19. között lehet számítani a Hajdúhadház- Debrecen- Veszprém útvonalon, amely az alábbi autópályákat, főutakat érinti: 4-es  főút - M35-ös autópálya - M3-as autópálya - M0-s autóút - M7-es autópálya - 8-as főút - 82-es főút - 830-as főút.

Katonai járművek szelik Hajdú-Bihar útjait is
Katonai járművek szelik Hajdú-Bihar útjait is
Forrás: Bocskai-dandár

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát, egyúttal kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat és katonai járműveket – olvasható a közleményben. A Bocskai-dandár köszöni a közlekedők megértését és türelmét.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában