Programajánló

2024.08.24. 10:10

Visszatér a Csillagvonat Debrecenbe

Haon.hu

Számos kalandot ígér a Csillagvonat

Forrás: Facebook / Zsuzsi Erdei Vasút Debrecen

Különleges programmal várja látogatóit augusztus 24-én, szombaton este a Zsuzsi Erdei Kisvasút. Sokak kedvence, a Csillagvonat ugyanis visszatér. Az esti utazók felfedezhetik az éjszakai erdő titkait, és együtt leshetik meg a csillagokat. Lesz éjszakai túra, bagolyles, macskabaglyokat is szabadon engedhetünk, valamint Kása János csillagász is bemutatót tart, emellett megtekinthetjük a dioráma kiállítást a Természet Házában. 
A vonat 19 órakor indul a Ruyter utcai állomásról. Mint a szervezők írják, a túra hossza megközelítőleg 3 kilométer, ezért javasolt kényelmes túracipőt és réteges, zárt öltözetet viselni, hogy alkalmazkodni tudjunk az éjszakai hőmérséklethez. Szintén kérik, hogy elemlámpát vagy fejlámpát, elegendő ivóvizet, és ha szükséges, szúnyogriasztót is hozzanak magukkal a kalandozók. A programok ingyenesek, mindössze a Zsuzsi vasútra kell jegyet váltani.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában