Átigazolás

2024.06.22. 08:06

Kelet felé veszi az irányt a DVSC válogatott játékosa?

Nem kezdte el a felkészülést a Loki csapatával. A tavaszi idényben fokozatosan kiszorult a kezdőből, nem lenne meglepetés az átigazolása.

Molnár Szilárd

Stefan Loncsar, a DVSC játékosa közell állhat egy lehetséges oroszországi átigazoláshoz

Forrás: Czinege Melinda

Portálunkon pénteken foglalkoztunk azzal részletesebben, hogy merre lehet Stefan Loncsar, a DVSC 13-szoros montenegrói válogatott középpályása. A játékos korábbi bejegyzéseiből tudható volt, hogy a 2023–24-es bajnokság végével visszatért hazájába, majd jó barátjával, az ugyancsak a DVSC kötelékébe tartozó Andrija Majdevaccal Görögországban nyaralt. A futballista nem jelent meg az első héten a Loki edzésein, ami a szurkolóknak is szemet szúrt, így beindult a találgatás, nem lehet, hogy egy átigazolás áll a 28 éves játékos távolmaradása hátterében?

átigazolás, DVSC, Loki, Akron Togliatti, szerződés, labdarúgás, Stefan Loncsar
Stefan Loncsar, a DVSC játékosa közel állhat egy lehetséges oroszországi átigazoláshoz
Forrás: Napló-archív

Lehetséges átigazolásról írnak

Most a labdarúgással kiemelten foglalkozó sport-express.ru portál adott hírt róla, hogy Loncsar közel áll a megállapodáshoz az orosz első osztályba frissen feljutott Akron Togliatti együttesével.

A portál azt írja, hogy a kluboknak pár napon belül meg kell oldaniuk az összes, átigazolással kapcsolatos problémát, hogy létrejöjjön a szerződés.

A Transfermarkt oldal szerint az orosz klub eddig semmi nagy eredményt nem tud felmutatni, egyszer megnyerte a harmadosztályt. Togliatti inkább a város másik csapatáról, a Lada Togliattiról, a Volga autógyárról és a Lada márkáról nevezetes.

Valami megtört

Stefan Loncsar a DVSC alakulatában eddig összesen 57 tétmeccsen jutott szóhoz, ezeken 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. 

A játékos a 2023–24-es idény elején jó formában volt, többször is meghívást kapott a montenegrói válogatottba, ám aztán valami megtört, és a tavaszi szezon végén már többnyire csak csereként kapott lehetőséget Szrdjan Blagojevics vezetőedzőtől.

Stefan Loncsar statisztikái a 2023–24-es idényben:

  • NB I.: 31 mérkőzésen 4 gól, 2 gólpassz, 1926 perc játékidő
  • Konferencia-liga-selejtező: 4 mérkőzésen 1 gól, 369 perc játékidő
  • Magyar Kupa: 3 mérkőzés, 154 perc játékidő

Stefan Loncsar egyik legszebb gólja a DVSC együttesében:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában