Labdarúgás

2024.06.21. 11:55

DVSC: Merre jár Loncsar?

A futballista nem jelent meg az első héten a Loki edzésein, pedig előtte még Andrija Majdevaccal is találkozott. Vajon csak valami rendkívüli dolog miatt maradt távol, vagy egy átigazolás van kilátásban?

Tóth Huba Elemér

Stefan Loncsar vajon merre tart?

Forrás: Napló-archív/Czinege Melinda

Mint olvashatták, véget ért a pihenő a DVSC futballistái számára, a héten már megkezdték a felkészülést a következő idényre. De vajon lesz még újabb átigazolás?

DVSC, átigazolás, Loncar
Vajon Stefan Loncsarról is szólnak majd az átigazolási hírek a DVSC-nél?
Forrás: Napló-archív

Noha még többen is hiányoztak az első edzésekről, de többen is igazoltan maradtak távol. A Loki honlapja kedden azt megírta, Meldin Dreskovics, Engedi Márk és Hornyák Csaba válogatottbeli elfoglaltság miatt kapott egy kevés plusz pihenőt, Szűcs Tamás pedig június elején még meccset játszott, Erdélyi Benedek kisebb betegséggel bajlódott, és Dzsudzsák Balázs is engedéllyel maradt távol. 

Azonban Stefan Loncsar hiába nem jelent meg a tréningeken, így a szurkolókban rögtön több kérdés merült fel.

Még néhány napja egy helyen tartózkodtak

Mint azt a klub pénteki Facebook-bejegyzéseiben láthatjuk, immáron Hornyák Csaba és Dzsudzsák Balázs is csatlakozott a többiekhez. Kiszúrható az is, hogy visszatértek a kölcsönjátékosok: Alekszandrosz Kiziridisz és David Nwachukwu mellett feltűnt Andrija Majdevac is. Érdekesség, hogy a szerb labdarúgó múlt szombaton még Stefan Loncsarral Görögországban tartózkodott, legalábbis erről árulkodik az a fotó, amit Majdevac az Instagram-oldalán a sztorijában osztott meg.

Stefan Loncsar és Andrija Majdevac egy hete még Görögországban lehetett
Forrás: Instagram/Andrija Majdevac

Majdevac és Loncsar korábban a DVSC előtt még a Novi Pazar együttesében is játszottak együtt, így barátságuk már régóta tart. Loncsarnak a Debrecennel a Transfermarkt szerint 2025. június 30-ig tart a szerződése. A montenegrói légiós az előző idényben 2461 percet töltött a pályán, az NB I.-ben, az UEFA Konferencialiga selejtezőjében, valamint a Magyar Kupában összesen 38 meccsen jutott szóhoz, 5 góllal és 2 gólpasszal segítette az gárdát. 

A játékos az idény elején jó formában volt, többször is meghívást kapott a montenegrói válogatottba, azonban a szezon végén már többnyire csereként kapott lehetőséget. Nem tudni, hogy egyelőre csak azért maradt távol, mert valami rendkívüli dolga akadt, avagy esetleg már más csapathoz tart.

Mindenesetre érdekes lenne, ha pont akkor igazolna el, mikor Majdevac visszatért a Lokihoz. A csatár az ősz folyamán mindössze 9 NB I.-es és 2 kupameccsen kapott szerepet, viszont kölcsönben a szerb első osztályú Napredaknál magára talált, igazi vezérként az alapszakaszban 11 bajnokin 4 gól, 2 gólpassz. a rájátszásban 6 meccsen 2 gól, 1 gólpassz volt a mérlege.

Átigazolási hírek a DVSC-nél

A DVSC-nél múlt héten hirtelen nagy volt a játékosmozgás. Eddig Tuboly Máté és Baranyai Nimród távozott, az érkezők listájára pedig Pálfi Donát, Szűcs Tamás, Batik Bence és Naoaki Senaga nevét írhattuk fel. Az elmúlt napokban azonban nem történt nagy bejelentés, de annyi biztos, hogy még történhet változás.

Stefan Loncsar egyik legemlékezetesebb gólja a DVSC színeiben:


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában