Labdarúgás

2024.06.11. 22:15

A Monostorpályi szurkolói Füzesabonyban is remek hangulatot teremthetnek – videókkal!

Szurkolói busz is indul Heves vármegyébe. A hajdú-bihari futballcsapat egygólos hátrányból várhatja a nagy téttel bíró visszavágót.

Tóth Huba Elemér

A monostori ultrákra idegenben is szüksége lesz a csapatnak

Forrás: Napló-archív/Czinege Melinda

Mint olvashatták, a Hajdú-Bihar vármegyei bajnok Monostorpályi az NB III.-ba jutásért vívott osztályozós párharc első felvonásán 2–1-es vereséget szenvedett a Füzesabony futballcsapatától. 

futball, Monostorpályi
A Monostorpályi futballcsapata mindig remek hangulatban játszhat
Forrás: Napló-archív

A házigazdák szurkolói ezúttal is kitettek magukért, hisz a meccs előtt a környékbeli utcákban vonultak, a hangos dobszó mellett a pirotechnikával, a zászlókkal és a rigmusok skandálásával pedig még inkább még inkább felkeltették a figyelmet.

 A monostori ultrák az összecsapás alatt is ugyanolyan lelkesedéssel buzdították a csapatot, a heol.hu-nak még az FSC névadó szponzora, Erőss Róbert is elismerően nyilatkozott az ellenfél drukkereiről. 

Sok szeretettel várunk mindenkit, így a vendégszurkolókat is, akik nagyon jó hangulatot teremtettek az első mérkőzésen

 – mondta, majd hozzátette, hogy a kedélyes vendéglátást igyekeznek majd viszonozni Füzesabonyban.

Nemes cél érdekében

A visszavágón egyébként a belépőkből befolyt összeget Lázár Levente gyógykezelésére adományozza a klub. Az ötéves tenki kisfiúnak ugyanis génterápiás kezelésre van szüksége ahhoz, hogy életben maradhasson.

Szurkolói busz is indul a futballderbire

Az MSE ultrái a hét elején még az edzésen is megjelentek, hogy motiválják a labdarúgókat. A hajdúsági fanatikusok a szerdán 17 órakor kezdődő találkozón idegenben is támogatják majd a csapatot. A drukkerek akár több százan is utazhatnak Heves vármegyébe, ugyanis egy 50 fős nagybusz mellett sokan autóval is útnak erednek. A részletes programról a Monostorpályi Facebook-oldalán értesülhetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában