NB III.

2024.09.08. 14:15

Magabiztosan verte a kis Loki a DVTK-t

A találkozó 5 gólt hozott, ebből 4-et a Debrecen rámolt be. A legnagyobb dicséret jár mindenkinek – mondta a meccs után Máté Péter, a DVSC második csapatának vezetőedzője.

Haon.hu

A Diósgyőr második csapatát fogadta vasárnap a DVSC II. a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen az NB III. Északkeleti csoportjának 7. fordulójában. A szerdai, karcagi 2-2 alkalmával jó teljesítményt nyújtottak fiataljaink, ezt akarták átmenteni a vasárnapi bajnokira, ami sikerült is – számolt be a Loki honlapja.

Megverte a DVSC II. a DVTK-t
Megverte a DVSC II. a DVTK-t
Forrás: dvsc.hu

A mérkőzésen a kis Loki gyorsan megszerezte a vezetést, azonban a szünet előtt a vendégek egyenlíteni tudtak. A második játékrész elején a debreceniek ismét betaláltak, majd a hajrában lőtt gólokkal magabiztossá tették az értékes győzelmet.

– Hála Istennek a sorozatterhelést nagyszerűen bírták a srácok. A mai mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot egy remek ellenfél ellen, amely csapatszinten és egyénileg is erős volt. Bízom benne, hogy a sikerek még jobban összekovácsolják az együttest. A legnagyobb dicséret jár mindenkinek – nyilatkozta a klubhonlapnak Máté Péter vezetőedző.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 7. forduló

DVSC II.-DVTK II. 4-1 (1-1)

Debrecen, 200 néző. Vezette: Nagy A.

DVSC II.: Pálfi – Soroka, Rácz (Ferenczi B., 90.), Mona, Lénárt G., Sipos, Cibla (Amir, 90.), Takács B., Shedrach (Bökönyi, 58.) , Kohut (Sain, 78.), Egri (Horváth Z., 78.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Kohut (4., 48.), Cibla (77.), Takács B. (81.), illetve Jurek (39.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában