Labdarúgás

2024.09.04. 19:22

Döntetlent játszott Karcagon a kis Loki

Még az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolt szerda délután a kis Loki. A DVSC második csapata a Karcag otthonában vendégszerepelt az NB III. Északkeleti csoportjában.

Haon.hu

A dvsc.hu tudósítása szerint sajnos nem kezdte jól a meccset a kis Loki, a házigazdák már az 5. percben megszerezték a vezetést egy közeli fejessel. Nem sokkal később megduplázhatta volna előnyét a Karcag, ám Pálfi nagy bravúrral tolta ki a labdát a léc alól. A 23. percben közel volt az egyenlítés, de egy gyors kontrát követően Bökönyi balról érkező beadásáról kevéssel maradt le a középen érkező Shedrach.

Karcagon játszott szerdán a DVSC második csapata
Karcagon játszott szerdán a DVSC második csapata
Forrás: dvsc.hu

A félidő közepén ismét Shedrach volt a főszereplő, akit ziccerben buktatott a hazaiak utolsó embere a tizenhatoson belül. A játékvezető először büntetőt ítélt, ám nem sokkal később debreceni szabadrúgásra változtatta a döntését. A 44. percben megfogyatkozott a Karcag, miután egy előreívelésnél Egrivel ütközött a házigazdák kapusa, akit kiállított a bíró.

Izgalmas meccs volt, a szünet után például Egri révén könnyen egyenlíthetett volna a DVSC, de 16 méteres lövése kevéssel ment kapu fölé. Ami sajnos a mi oldalunkon nem sikerült, a hazain igen, a 61. percben Székely Dávid egy szép egyéni akciót követően duplázta meg a karcagiak előnyét.

Két percre rá azonnal jött a szépítés, egy kapu előtti kavarodás után Shedrach közelről bombázott a hálóba A 71. percben hatalmas lehetőség maradt ki, egy baloldali beadás után Egri fejelt centiméterekkel a jobb kapufa mellé. A 77. percben teljesen megérdemelten összejött az egyenlítés, egy szép támadás után Horváth Zalán 15 méterről talált be.

A feszült hangulatú, pörgős meccs utolsó periódusában beszorította a DVSC a Karcagot, több komoly lehetőségük is volt a vendégeknek, ám a győztes találatot sajnos nem sikerült megszerezniük, így kétgólos hátrány után 1 pontot szereztek.

Máté Péter: hétről hétre fejlődik a DVSC II.

A lefújást követően Máté Péter vezetőedző nyilatkozott a klubhonlapnak. – Azt gondolom, nem egy, hanem két emberrel kevesebben kellett volna befejeznie a meccset a Karcagnak. Mindig kérdés, hogy egy kiállítás hogyan érinti a csapatokat, és féltem attól, ami bekövetkezett, a hazaiak egy kontra után megduplázták előnyüket. Ettől függetlenül végig benne volt, hogy összejöhet az egyenlítés vagy akár a győzelem is. A Karcag mindent, tényleg mindent elkövetett annak érdekében, hogy döntetlennel végződjön a találkozó. Egy-két szituációban higgadtabb döntést kellett volna hoznunk, de hétről hétre fejlődik a csapat, a játékosok, az egyének, a kvalitások. A jelen helyzetben pedig értékes egy pontot szereztünk. Gratulálok a srácok mai teljesítményéhez – mondta Máté Péter.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 1. forduló

Karcagi SE – DVSC II. 2–2 (1-0)

DVSC: Pálfi – Rácz, Mona, Lénárt, Sain (Horváth Z., 65.) – Perpék (Kohut, 46.), Soroka, Takács, Sedrach – Bökönyi (Patai, 65., Akbari 83.), Egri.

Gól: 1-0 Constantinescu (5.), 2-0 Székely (61.), 2-1 Shedrach (63.), 2-2 Horváth Z. (77.).

Kiállítva: Gergely (45.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában