Új rekord született!

2 órája

Te mennyit lépcsőztél ma flakonnal és labdával a fejeden? László Gyulánál többet biztosan nem – videóval!

A hajdúhadházi srác az újabb csúcseredménye után a Burj Khalifa meghódítására készül. László Gyula ezúttal a legmagasabb debreceni bérházban döntött rekordot!

Tóth Huba Elemér

A hajdúhadházi László Gyula rekordjairól már többször is beszámoltunk, a sportember szerdán újra megdöntött egyet! A többszörös magyar csúcstartó ezúttal a debreceni Nagyállomás mellett található bérház húsz emeletét úgy mászta meg, hogy fejére egy üres flakont helyezett, amin még egy futball-labda is volt. 

László Gyula rekordja
László Gyula rekordja egyedülállónak számít
Fotó: Tóth Huba

László Gyula így vélhetően egy olyan csúcsot állított fel, amelyet hazánkban egy darabig biztosan senki sem fog megközelíteni. Ez a teljesítmény egyébként világszinten is kiemelkedőnek számít.

László Gyula így ment fel húsz emeletnyit
Fotó: Tóth Huba

László Gyula rekordja hamarosan hivatalossá válhat 

– Nagyon nehéz volt, de hál'istennek egyből sikerült a rekordkísérlet, amit Szabados Ádám, kétszeres freestyle világbajnok fog hitelesíteni. Az, hogy a labda és a fejem közé egy flakont szereztem, így fizikálisan és mentálisan még nehezebb.

Ezzel motiválni szeretnék mindenkit, meg akarom mutatni, hogy a sport által ki lehet jutni a mély szegénységből

– hangoztatta meghatódva a Haonnak László Gyula, aki 2025 februárjában minden bizonnyal elérheti a legnagyobb álmát, és eljuthat Dubajba, ahol a fején tartva a labdát mászná meg a Burj Khalifát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában