labdarúgás

4 órája

Újabb válogatott meccsek Debrecenben!

Az U21-esekre Eb-selejtező vár, míg az U19-esekre felkészülési mérkőzések. Utóbbi válogatott Debrecenben vívja a két tesztmeccsét.

Haon.hu

Forrás: DVSC

Örömteli híekről számolt be a Debreceni VSC hivatalos oldala: négy korosztályos válogatott meghívó is landolt a Loki elektronikus postaládájában: Vajda Botond és Szűcs Tamás az U21-es; míg Hornyák Csaba, illetve Engedi Márk (tartalékként) az U19-es nemzeti csapat edzésein vesz majd részt. Az U21-es korosztályos magyar válogatott októberben két Európa-bajnoki selejtező mérkőzést is játszik, mégpedig Málta és Belgium ellen, míg az U19-esek Skóciával gyakorolnak, méghozzá Debrecenben, de nem a DVSC otthonául szolgáló Nagyerdei Stadionban, hanem a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen!

válogatott debrecen, vajda botond, szűcs tamás, hornyák csaba, engedi márk, u21, u19, debrecen, málta, skócia, belgium, magyarország, válogatott, labdarúgás, dvsc, debreceni vsc, loki, dóczy, egyetemi sporttelep, magyarország-skócia
Az U19-es válogatott Debrecenben: Hornyák Csaba és Engedi Márk is pályára léphet akár-.
Forrás: DVSC

U21-es válogatott, Eb-selejtezők:

  • Október 10., 20 óra: Magyarország-Málta (Új Hidegkuti Nándor Stadion)
  • Október 15., 18 óra: Belgium-Magyarország (Leuven, Belgium)

U19-es válogatott, felkészülési mérkőzések:

  • Október 10., 16 óra: Magyarország-Skócia (Debrecen)
  • Október 13., 11 óra: Magyarország-Skócia (Debrecen)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában