Kosárlabda

22 órája

Nagy sikert aratott a DEAC kosárcsapata

A debreceniek végig kontroll alatt tartották a meccset. A DEAC simán nyert.

Haon.hu

A DEAC magabiztosan nyert

Forrás: DEAC-archív

Két magabiztos hazai sikert követően az EGIS Körmend otthonába látogatott a DEAC kosárlabdacsapata – írta a klub honlapja. 

Az első percekben a DEAC érezhetően igyekezett magasembereit megjátszani a palánk alatt. A játékrész utolsó perceiben ritmust váltottak a fehér-feketék, Williamson hárompontosa és lerohanása után Drenovac dobott be egy ziccert faulttal együtt, melynek köszönhetően kétszámjegyűre nőtt a különbség (18–28), de a körmendiek gy pontra zárkóztak a nagyszünetig. Közel kétperces kosárcsenddel indult a második félidő, melyet Drenovac hárompontosa tört meg, a játékrészben pedig alaposan egymásnak estek a felek, a záró felvonásnak 57–54-es vezetéssel vághattak neki. Az utolsó tíz percben érett kosarat mutatott be a debreceni csapat, így 85–80-ra győzött a DEAC. 

A lefújást követően Andjelko Mandics értékelt. – A második negyedben egy kicsit beragadtunk, de ezt leszámítva elégedett vagyok a látottakkal. 

A meccs nagy részében kontrolláltuk a játékot, jól védekeztünk, és a nehéz helyzetekben hideg fejjel jó döntéseket hoztunk

– mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában