Magyarország

2012.11.27. 17:01

Két teherautó és egy személyautó ütközött a 71-es főúton - Többen megsérültek

Zalaegerszeg, 2012. november 27., kedd (MTI) - Az első információk szerint ketten súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek kedden a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-t.

Zalaegerszeg, 2012. november 27., kedd (MTI) - Az első információk szerint ketten súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek kedden a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-t.Nothoff Ingrid elmondta: a személygépkocsi vezetője egyelőre ismeretlen okból áttért a szembejövők sávjába, ahol frontálisan összeütközött egy tőzeget szállító nyerges vontatóval. A járművekbe ezt követően egy zárt felépítményű tehergépkocsi hajtott bele.

Az első információk szerint két ember súlyos, négy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset során felborult a tőzegszállító szerelvény, rakománya az úttestre szóródott.

A helyszínelés, valamint az ütközés során megsérült járművek műszaki mentése miatt a 71-es főutat teljes szélességében lezárták - tette hozzá a sajtófőnök.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!