Nagyvilág

2008.06.24. 15:17

Szexragadozó volt a középiskolai tanárnő

<p>Nyolc tinédzser fiú megrontásával vádolnak egy 34 éves, férjezett tanárnőt az Egyesült Államokban. A nő minden partnerét az iskolai baseball csapatból választotta, húsz évet kaphat, ha elítélik.</p>

Igazi “szexragadozónak” jellemezte az iskolaigazgató a 34 éves Julie Prichettet, akit azzal gyanúsítanak, hogy nyolc fiút rontott meg egy alabamai középiskolában.

A házas nő a vádirat szerint kifejezetten azért cserkészte be a baseball csapat tagjait, hogy az ágyába cipelje őket. Először egy 15 éves tanítványával kezdett viszonyt, majd a fiú barátjával, és szép sorban a többiekkel is. Az együttlétekre az iskolában, egy-két esetben pedig a fiatalok lakásán került sor, amikor szüleik nem voltak otthon.

Tettére akkor derült fény, amikor az egyik fiú elmesélte otthon a történteket. A szülők azonnal értesítették a rendőrséget.

A tanárnőt szexuális zaklatással vádolják, de nem mind a nyolc fiú esetében, mert néhányan közülük már elérték a beleegyezéshez szükséges kort.

Julie Prichett vadászterülete: az alabamai középiskola

Ők nem is voltak hajlandók vallomást tenni a nő ellen. Ha Julie Prichettet bűnösnek találják, akár húsz év börtönre is ítélhetik.

  • Tilos a magas sarkú cipő egyes munkahelyeken
  • Kép készült, ahogy búvárkodás közben megölte feleségét
  • Hármasikreket szült egy nagymama
  • Sok holttestet találtak az elsüllyedt kompban
  • A nap képei  A nap képei 2008. 06. 23.
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!