Helyzet

3 órája

Szentkirályi Alexandra: Budapesten lakhatási válság van

Lakhatási válság van Budapesten, és ez Karácsony Gergely főpolgármester felelőssége - közölte a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke sajtótájékoztatót tart az I. kerületben, az Attila úton 2024. szeptember 2-án

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Szentkirályi Alexandra azt írta, hogy a főpolgármester öt éve a programjában bérlakásépítést, kollégiumépítések támogatását ígérte, és „egy sor más kamu terve is volt", amelyekből nem lett semmi.

Hozzátette, hogy 

a fővárosban elköltött ezermilliárdos nagyságrendű összegből nulla bérlakásra, nulla kollégiumra futotta, és a hatalmas összegből „összetákolt" lakásügynökség is csak három lakást tudott kiadni.

„Karácsonyék saját totális lakhatási kudarcukat próbálják elsunnyogni, de ezt a várost ők vezetik. A probléma megoldását persze mindig a kormánytól várják, majd most, hogy a kormány megelégelte Karácsony tétlenségét, a városháza pánikolni kezdett" - fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában