Asztrológia

2013.03.26. 10:00

Napi horoszkóp - kedd 2013.03.26.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Úgy gondolja, aki A-t mond, mondjon B-t is. Így nem fogadja el, ha valaki kifogásokat keres arra, hogyan tudna kibújni egy korábban tett ígéretének teljesítése alól. Egyéként is nehezen viseli, ha ez megtörténik, de most különösen, hisz egy olyan emberben kell csalódnia, akit eddig tisztelt. Döntse el, vajon melyik nagyobb erőfeszítés: behajtani az ígéretet vagy elkönyvelni egy csalódást. Önmagát azonban semmi esetre se eméssze mások miatt.

Bika

04.21-05.21

Az érzelmek hullámzása megzavarja a napi nyugalmat. Képtelen a döntései során kizárni azokat, mivel azonban belső énje nincs egyensúlyban, így nem kizárt, hogy a nap folyamán egymásnak ellentmondóan ítélkezik. Ez azonban a munkatársai és a felettesei szemében okoz zűrzavart, hisz nem úgy ismerik Önt, mint aki képtelen belátni a döntések következményeit. Márpedig a mai napon igencsak határozatlannak, ellentmondásosnak tűnik.

Ikrek

05.22-06.21

A csillagok ma kárpótolják a tegnapi napjáért. Nyugalomban telik a munkaidő. Nem zargatják felesleges telefonhívásokkal, semmitmondó e-mailekkel. Így teljes figyelme összpontosulhat az adott feladatra, és hatékonyan végzi a dolgát. Sikerül utolérnie magát és arra is marad energiája, hogy a héten Ön előtt álló munkáit előkészítse. Este kellemes órákat tölt el a családja körében, ez segíti abban, hogy új erőre kapjon.

Rák

06.22-07.22

Elképzelhető, hogy a béke érdekében kompromisszumokat kell, hogy kössön. Olyanokat, amelyek ellenkeznek az elveivel. Nehezen szánja rá magát. A terveit azonban ne adja fel, csak halassza későbbre. Most törekedjen arra, hogy a karrierje szempontjából lényeges kérdésekben ne kerüljön ellentétbe a feletteseivel. A munkatársaival felmerülő ellentétek során azonban ragaszkodjon az igazához, hisz a szakmai tudása vitathatatlan.

Oroszlán

07.23-08.23

A csillagok állásának köszönhetően nem kell szélsőséges hatásokra számítania, azonban unalmasnak sem lesz nevezhető a napja. Olyan új kihívással szembesül, melynek leküzdése erősen igénybe veszi szellemi kapacitásait. Ennek köszönhetően kellemes fáradtság lesz úrrá Önön. A felfrissülés legjobb módja, ha valamilyen sportolási lehetőség után néz. Mivel az időjárás egyre kedvezőbb a szabadtéri tevékenységeknek, ez irányban érdemes keresgélnie.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon kifejezetten keresi az emberek társaságát. Ez azt jelenti a munkája szempontjából, hogy jó csapatjátékos. Használja ki, hogy könnyedén képes alkalmazkodni másokhoz és olyan feladatok elvégzését tűzze ki céljául, melyek igénylik mások segítségét is. Most ugyanis nem esik nehezére elfogadni a tanácsokat és akár a saját elképzeléseit is félretéve azok mentén tevékenykedni. A siker mindenesetre nem fog elmaradni.

Mérleg

09.24-10.23

A mai napon a legnagyobb akadályt épen saját magának köszönheti. Hiányzik Önből ugyanis a lelkesedés és a kitartás. Ez rányomja a bélyegét a hangulatára is, így aztán bekerül egy mókuskerékbe. Az emberek elkerülik, így viszont a közérzete egyre rosszabb, emiatt további embereket sért meg. A túléléshez arra van szüksége, hogy erőt vegyen saját magán és a kedvetlenségét leküzdve közeledjen a környezetében élők felé.

Skorpió

10.24-11.22

Könnyen elveszítheti a fejét, ha hagyja, hogy az érzelmei irányítsák a napját. Túlfűtöttsége ugyanis elragadtathatja, és mikor azt tapasztalja, a környezetében élők képtelenek tartani a lépést Önnel, hajlamos lehet arra, hogy komoly viták forrása legyen. Megtanulhatta volna már, hogy az Ön lendülete és energiája nem mindig átlagos és ilyenkor bizony lépésekkel jár mások előtt. Ha képes lassítani, akkor azonban szívesen tartanak Önnel.


[poll id="4"]


Nyilas

11.23-12.21

A mai napon igazi csapatjátékos. Ez azt jelenti, hogy képes akár mások érdekében is teljes lendülettel eljárni, de ha úgy adódik, nem szorítja háttérbe a sajátját sem. Ha vezetőre van szükség, készséggel áll a csapat élére, de ha határozottan irányítják, nincs ellenére követni azt. Amennyiben meghívást kapna a nap folyamán, ne keressen kibúvót, mert bár most úgy érzi, nincs energiája elmenni, számos érdekes emberrel ismerkedhet meg.

Bak

12.22-01.20

Fogadja türelemmel, ha a felettesei nem fogadják el a véleményét az első beszélgetésük során. Az idegesség ugyanis rossz tanácsadó és hajlamossá teszi Önt arra, hogy elveszítve a fejét meggondolatlanul cselekedjen. A rugalmasság lehet a siker kulcsa. A döntései azonban nem születhetnek hirtelen ötlettől vezérelve, alaposan ki kell dolgoznia az érveit. Ha munkahely változtatáson gondolkodik, akkor is érvényes, hogy előbb mérlegeljen, utána döntsön.

Vízöntő

01.21-02.19

Nem tűnik különösebben lelkesnek, azonban nincs lehetősége arra, hogy elhalassza a mai programjait. Bár a megbeszélései során hajlamos elkalandozni gondolataiban, de a végszót mégis ki tudja mondani. Az azonban, hogy valóban helyes döntéseket hozott-e, nem most fog megmutatkozni. Ha lehetősége van, mozduljon ki este, ha máshova nem is, csak sétálni egyet a párjával. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás, ami eltereli a figyelmét a munkahelyi gondjairól.

Halak

02.20-03.20

Ahhoz, hogy ne tűnjön túlzottan követelőzőnek, jó példával kell elöl járnia. Ha teljesít, joggal várhatja el, hogy mások is kövessék. Lendülete ilyenkor magával sodorja a munkatársait, és ha a hangulata is remek, szívesen tartanak Önnel. De ha csak parancsolgatni szeretne, a mai napon ne bízzon abban, hogy követőkre talál, ugyanis léptelen lesz megtalálni a közös hangot a kollégáival. Az este pedig különösen a megértésről kell, hogy szóljon, hisz a csillagok kiegyensúlyozott magánéletet ígérnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!