Bulvár-celeb

2024.07.03. 12:58

Megrendítő: így néz ki Tompos Kátya sírja

A tragikusan fiatalon meghalt színésznőt a nyilvánosság kizárásával temették el. A szertartáson csak Tompos Kátya családtagjai és legjobb barátai lehettek ott.

MW

Tompos Kátya

Forrás: MW bulvár

Fotó: Canon Hu.

Tompos Kátya mindössze 41 évet kapott a sorsról, de emlékét soha nem feledik a barátok, a szakma és a színházkedvelők sem.

A kivételes tehetségű színésznő május utolsó napján hunyta le örökre a szemét. Halála sokkolta az egész országot, hiszen nagyon hittek és szerettek volna segíteni a gyógyulásban. Sajnos azonban későn derült ki a nyilvánosság számára, hogy nagy a baj, és hiába az összefogás, a segítség már későn érkezett. Kátya szervezete feladta a küzdelmet.

Megható, amit a család Tompos Kátya fejfájára írt
Forrás: Bors

Kátyát a nyilvánosság teljes kizárásával kísérik majd utolsó útjára. Azt azonban senki nem tudta, hogy a temetésre néhány nappal ezelőtt sor került, Kátyát a Farkasréti temető művészparcellájában helyezték végső nyugalomra.

Fehér virágok borítják Tompos Kátya sírját

A Bors munkatársa a temetés után néhány nappal kilátogatott a Farkasréti temető művészparcellájába, hogy megnézze a néhai színésznő sírját. A végső nyughely még tele van fehér virágokkal és koszorúkkal, az egyszerű fakereszten pedig a következő felirat árulkodik arról, hogy Kátya sokaknak nagyon fontos volt: Szeretünk Kátya – vésték a fejfára.

Fehér virágok borítják Tompos Kátya sírját
Forrás: Bors

A 41 éves korában elhunyt Tompos Kátya sírköve vélhetően hamarosan elkészül, ám sok esetben közel egy évet is várni kell arra, hogy a föld megfelelő állapotba kerüljön egy méltó emlékmű felállításához. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!