Kulisszatitkok

2024.06.23. 10:29

Koncertfilm készült a 35 éves Tankcsapdáról (videó)

Az idén 35 éves Tankcsapdáról készített koncertfilmet a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) popkulturális csatornája, a Hajógyár. A filmben az interjúrészletek mellett 18 Tankcsapda-szám is elhangzik – tudatta a PKÜ kommunikációjával foglalkozó ügynökség az MTI-vel.

MW

A Tankcsapda koncertje a Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó Road Movie Live fesztiválprogramon

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

A koncertfilmben 18 Tankcsapda-dal hangzik el, többek között A világ posztol, a Fiúk ölébe a lányok, a Félre a tréfát vagy a Nem hagylak el, de olyan Tankcsapda-slágerek is felcsendülnek, mint az Adjon az ég, az Örökké tart, az Ez az a ház vagy a Mennyország tourist – olvasható a közleményben.

Mint írják, a nézők a koncertfilmből megtudhatják, hogyan készülnek a zenészek a koncertekre, hogyan reagálnak arra, amikor a kezdésre várakozó tömeg a zenekar nevét skandálja, és miért mondják magukról azt, hogy „meghalni mennek a színpadra”.

A hétfőn bemutatott Tankcsapda-koncertfilmet megelőzően 2022-ben a Carson Comával, 2023-ban pedig Azahriah-val forgott exkluzív koncertfelvétel a Hajógyár csatornán – áll az összegzésben.

A film itt tekinthető meg:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában