összefogtak

2019.07.05. 15:32

Közös dal, egy nemes ügyért

A nevelőszülői programot népszerűsíti a nemrég bemutatott szám.

Fotó: Ádám János

Janicsák Veca, Kollányi Zsuzsi, valamint Oláh Gergő mellett a debreceni születésű Szolnoki Péter énekelte fel a Befogadlak nevelőszülői program hivatalos dalát.

Május 16-án volt dal klipjének premierje Budapesten a Várkert Bazárban, majd a napokban kerül fel a legnagyobb videómegosztó portálra. A dallal kapcsolatban a Bon-Bon zenekar frontembere, Szolnoki Péter; valamint a Majka zenekarának női vokalistájaként megismert Kollányi Zsuzsi nyilatkozott a Hír Tv Paletta című műsorban, ahol a szintén debreceni születésű Szani Roland kérdezte a két előadót.

Elmondták, a nevelőszülői program népszerűsítése okán jött létre a közös produkció. – Nagyon motiváló volt a dal készítésénél, hogy gyerekekről íródott a szöveg, s egy nemes ügy mellé állhatunk – fogalmazott Zsuzsi. Péter hozzátette, ő külön örült annak, hogy a dalban énekelnek a gyermekvédelemben élő fiatalok is, név szerint: Benedek Viktória, Bordács Arnold, Bordács Roland, illetve Orsós László.

Dübörög a zene

A Bon-Bon zenekar jövőre ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. A frontember hangsúlyozta, hogy egy hatalmas koncerttel szeretnék megünnepelni a negyed évszázados munkájukat. – Neves művészembereket akarunk meghívni a koncertre, továbbá még olyan előadókat, akik szerves részét képezték a zenekar sikerének – mondta Szolnoki Péter. Hozzátette, jelenleg decemberig tele van a naptáruk, sőt, nemsokára egy újabb dal lát napvilágot, méghozzá duett formájában.

ND

Borítókép: Szolnoki Péter egy korábbi fellépésen

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában