A nyerő páros…

2019.11.27. 18:48

„Egyetlen célunk volt: nem kiesni”

Két gyönyörű lány tűnt fel a Nyomd a gombot, tesó! című műsorban. Kik is ők?

Fotó: Nyomd a gombot, tesó!

Aradi Renáta (Rena) és Mészáros Anna (Mészi) kapcsolata régre nyúlik vissza. Egy középiskolában koptatták a padot a cívisvárosban. – Nagyon hasonlóak vagyunk, nem csak külsőleg: humorunk, gondolkodásmódunk és ízlésünk is egy – mondta el a Naplónak Mészi.

Rena egy rendezvényszervező csapat vezetőjeként dolgozik, szabad­idejében imád sütni-főzni. Mészi online marketingmenedzser, a munka mellett tűzzsonglőrködik.

Ilyen jellegű műsorban még nem vettek részt, Mészi azonban rég szerette volna megmérettetni magát hasonlóban, társat viszont nem talált. A közös élmény kezdetére így emlékszik vissza: – Kérdeztem Rena öccsét – a páromat –, kivel kellene jelentkeznem, egyből rávágta Rena nevét. Felhívtam, és gondolkodás nélkül azt mondta: Nyomjuk! Ezután már a castingon találtuk magunkat.

Sikeres szereplés

A műsort legjobb élményeik közé sorolják. Végig pörgősnek élték meg, a stáb is nagyon segítőkész és kedves volt. – Reggel odamentünk a stúdióba, leraktuk az öltözőben a telefonunkat, forgatás végéig hozzá sem nyúltunk, annyira magával ragadott minket az egész. Egyetlen célunk volt: nem kiesni – mondta Mészi.

Voltak olyan terveik a játék előtt, hogy bizonyos témaköröket átnéznek, amikben kevésbé érezték magukat biztosnak, azonban végül azt az elvet vallották, mi az esélye annak, hogy pont azt kérdezik tőlük, amit nem tudnak. A taktika remeknek bizonyult, hisz nem üres zsebbel hagyták el a stúdiót. El szeretnének menni jövőre Amerikába, így nyereményük a malacperselyben landolt.

LD

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában