Helyi bulvár, celeb

2024.07.22. 15:15

Mi történt? Lehet, hogy a párja nélkül megy nyaralni Megyeri Csilla

Annyi mostanában a dolga a nyárimádó influenszernek, hogy vízpartra is csak mostanában jutott ki először. Megyeri Csilla arról is beszélt, augusztusban biztos, hogy elutazik Spanyolországba, de az még kérdéses, hogy egyedül vagy kettesben.

Haon.hu

– Nyáron van a születésnapom, tehát abszolút nyári gyerek vagyok – mondta Megyeri Csilla a hot! magazinnak, amely a nyaralási szokásairól kérdezte őt. A Ripost szemléje szerint a hajdú-bihari kötődésű műsorvezető általában a strandok nyitásával egy időben már kint van a vízparton, de az influenszer-együttműködései most annyira lefoglalták, hogy idén csak most jutott ki először.

Megyeri Csilla szereti az aktív pihenést
Megyeri Csilla szereti az aktív pihenést
Forrás: archív / hot magazin

Még nyaralni sem voltam, de azt már biztosan tudom, hogy augusztusban kiutazom Spanyolországba a barátnőmhöz. Az még képlékeny, hogy a párom, Zsolti velem tud-e majd tartani, mert nagyon sok az elfoglaltsága, de én tuti megyek

– tette hozzá Megyeri Csilla, aki aktív nyaralónak tartja magát, imád például kirándulni. – Szeretem megismerni egy ország kultúráját, nevezetességeit. Persze pihenni is szeretek a tengerparton, illetve az esti fröccsözések is nagyon kikapcsolnak – árulta el az influenszer, majd megjegyezte, hogy a telet nehezen viseli, mert nem bírja a hideget, és a téli sportokat sem szereti.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában