Reality

2 órája

A Házasodna a gazda Mátéjának döntenie kell: a hajdúszoboszlói Marcella, vagy Milla?

Néhány nap múlva befejeződik az RTL népszerű társkereső realityje. A Házasodna a gazda Mátéja hazaküldte Henit, most pedig döntenie kell, Marcella vagy Milla mellett képzeli el a jövőt.

Nagy Emese

A Házasodna a gazda Mátéjára nehéz döntés vár

Forrás: RTL.HU

Mint ismert, a Házasodna a gazda Mátéja szívéért egy hajdúszoboszlói lány is küzd, Varga Marcella, aki láthatóan teljesen odavan a férfiért. Az már biztos, Marcella és Milla közt dől el, Máté gazda kit választ legvégül, ugyanis a hétfői adásban láthatták a nézők, hogy Heninek távoznia kellett a férfi birtokáról. Máté gazda sokáig fontolgatta a döntést, de végül őszintén feltárta Heni előtt az érzéseit. A lány először csalódottan és csendben hallgatta Máté érvelését, később viszont kibuktak belőle az érzései és mindent a Házasodna a gazda párkeresőjére zúdított.

A Házasodna a gazda Mátéja hazaküldte Henit, így már csak Marcella és Milla maradt
A Házasodna a gazda Mátéja hazaküldte Henit, így már csak Marcella és Milla maradt
Forrás: RTL.HU

A Házasodna a gazda Mátéja döntött

Őszintének kell lennem. Ha tehetném, akkor egyikőtöket sem küldeném el, mindhárman maradnátok, de tudjuk, a végén csak egy lány lesz itt velem. Nem szeretek senkinek az érzéseivel játszani, úgy gondolom, jól elvoltunk, de ez a közös utazás ma itt véget ért. Ne haragudj!

 – osztotta meg gondolatait Máté gazda Henivel, azonban a lány alig hitt a fülének. Látszott rajta, értetlenül áll a döntés előtt.

Sajnálom, hogy így döntöttél. Szerettelek volna komolyabban megismerni, de nem haragszom

 – válaszolt Heni. Majd kitörtek belőle az érzések. 

Semmit nem mozgattam meg benned? A napokban már láttam rajtad, hogy alig nézel a szemembe, ugyanúgy, ahogyan most sem!

 – csak mondta és mondta Heni, mindeközben Máté gazda meg sem tudott szólalni.

A Házasodna a gazda Marcellája még mindig küzd Máté szívéért
A Házasodna a gazda Marcellája még mindig küzd Máté szívéért
Forrás: RTL.HU

Kit küldött haza a Házasodna a gazda párkeresője?

Majd Heni összegezte, el tudta volna képzelni Mátéval a közös jövőt. Csalódottságot érez legbelül, de elfogadja a döntést, mást nem tehet. Mindezek után Máté gazda megosztotta a lányokkal, Marcellával és Millával a döntését. 

Meglepődtem, mert azt hittem, én fogok hazamenni. Kissé megkönnyebbültem, de most is úgy érzem, nincs már számunkra sok remény…

 – mondta Milla.

Már csak az a kérdés, az RTL társkereső realityműsorában ki fog végül egy párt alkotni Mátéval. A szőke szépség, Marcella, vagy a sötét hajú démon, Milla? A Házasodna a gazda Facebook-oldalán folyamatosan találkozhatunk friss tartalmakkal, videókkal, ahol a nézők megoszthatják egymással a véleményüket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában