Campus Fesztivál 2024

2024.07.24. 15:34

Hivatalosan is elstartolt a 2024-es Campus Fesztivál – fotókkal, videóval

Debrecenben négy nap alatt 295 zenei előadó várja a látogatókat 21 programhelyszínen. Innentől nincs megállás, megnyitotta kapuit Debrecen négy napig tartó, legnagyobb bulija. Elstartolt ugyanis a 2024-es Campus Fesztivál a Nagyerdő szívében, délután 2 körül a legtöbben hátizsákkal és sátorokkal a hátukon/hónuk alatt (ki hogyan) érkeztek.

Balogh Efraim

Nincs tovább várakozás, elrajtolt a 2024-es Campus Fesztivál Debrecenben július 24-én, szerdán 14 órakor. A kapunyitás utolsó másodperceiben együtt számoltak vissza a fesztiválra érkezők, majd egy hangos „Campus Fesztivál” kiáltás jelentette a startpisztoly eldördülését. 

Óriási tömeg indult meg, hogy elfoglalja a helyét a 2024-es Campus Fesztivál megnyitása után
Óriási tömeg indult meg, hogy elfoglalja a helyét a 2024-es Campus Fesztivál megnyitása után
Forrás: Kiss Annamarie

És hogy kik lesznek a legnépszerűbb fellépők a 2024-es Campus Fesztiválon? Több társaságot is megkérdeztünk, hogyan tervezik eltölteni idejüket az ország egyik legnagyobb buliján. Az első érkezők között találkoztunk a Budapestről érkező Esztiékkel, akik nem először érkeztek a Nagyerdő szívébe, mivel már tavaly is jártak itt a Campuson.

Campus Fesztivál 2024: Az elsők között érkeztek Budapestről, Miskolcról és Debrecenből is

Már tavaly is nagyon jól éreztük magunkat, most egyértelmű volt, hogy sátrazni fogunk, és ez is hozzáad az élményhez, ha a saját mocskunkban fetrenghetünk egy hétig, imádjuk 

– mondta Eszti. A társaság legjobban többek között Beton.Hofit és az Analóg Balatont várja, de Rita Ora szombati érkezése végett is izgatottak.  

Nagy Imre és Elek Viktória hároméves „pindúr pandúrjuk” társaságában lépték át a Campus kapuját. Kislányukat akár a „harcdore fesztiválozó kisgyermekek” kategóriájába is besorolhatnánk, ugyanis ez már a második nagy bulija Debrecenben – kis túlzással az anyatejjel együtt szívta magába a fesztivál életérzését. Habár őt még inkább a játékok érdeklik, mintsem a koncertek, de Viktória elmondása szerint az este a szülőké lesz, akik a Leander Kills fellépésére lesznek kíváncsiak.

Családbarát rendezvénynek vélik a fesztivált, így kisgyerekes családok is érkeztek
Családbarát rendezvénynek vélik a fesztivált, így kisgyerekes családok is érkeztek
Forrás: Kiss Annamarie

Találkoztunk másik fiatal családdal is, akik debreceniek, és munkahelyük biztosított nekik bérletet, illetve napijegyet a Campus Fesztiválra. Családbarátnak vélik a rendezvénysorozatot, és mivel az édesanya jön csak bérlettel, így inkább a játéké lesz a főszerep, mintsem a hajnalig tartó bulié.

Összefutottunk miskolciakkal is, akik bérlettel a birtokukban tolják végig a négy napot, reggelenként (jobb esetben) sátrukban ébredve. Őket legjobban a Hiperkarma, a Tankcsapda, az Aurevoir és Esti Kornél érdeklik, de abban is egyetértettek, hogy mivel végig itt lesznek, gyakorlatilag mindent lesz alkalmuk megnézni. 

Nagy eső csapott le a fesztiválozókra

Az önfeledt szórakozást azonban egy zivatar szakította meg, ami szinte a semmiből csapott le Debrecenre és környékére. A helyszínen tartózkodó kollégánk helyzetjelentést is adott, videójában pedig jól látható, hogy a gyors, de intenzív eső miatt jól megáztak azok, akik nem készültek esernyővel vagy esőkabáttal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában