Campus Fesztivál 2024

2024.07.25. 11:28

Háromból egy megvolt! Óriási bulit csinált a Tankcsapda a Campus nyitónapján – fotókkal, videóval

Elstartolt Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja, ahol az esti órákban a jól ismert Tankcsapda mutatta meg, hogyan kell igazán jó bulit csinálni.

Haon.hu

A Tankcsapda több ezer fesztiválozó előtt léphetett színpadra

Forrás: Molnár Péter

Szerda este elstartolt a Campus Fesztivál, ahol a nyitónap egyik legnagyobb durranása a Tankcsapda koncertje volt. A helyszínen több ezer rajongó tombolt a magyar rocklegendák slágereire. Az idén 35 éves zenekar nem aprózza el a 2024-es nagyerdei bulit, 3 koncertet is adnak. Az első hagyományos, nagyszínpados buli volt, ma jön a B-oldal az OTP Nagyszínpadon, szombaton pedig a Welding Rock Arénában akusztikus koncerttel jelentkeznek. 

Fergeteges bulit csinált a Tankcsapda
Fergeteges bulit csinált a Tankcsapda
Forrás: Molnár Péter

A zenekar fergeteges fellépése szuper indítása volt a fesztiválnak, ami egészen vasárnapig várja a látogatókat változatos programokkal és megannyi koncerttel. Ma este a színpadon Blahalouisana, Dzsúdló, Martin Solveig és végül, de nem utolsó sorban sokak kedvence, Azahriah várja a lelkes fesztiválozókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában