Közbeszerzés

2023.06.04. 19:16

Június végétől tervezhetik több debreceni utca felújítását

Szilárd burkolattal nem rendelkező utcákat fejleszt az önkormányzat.

Mint arról korábban hírt adtunk, lakossági kezdeményezésre újabb, szilárd burkolattal még nem rendelkező kertvárosi utak újulnak majd meg Debrecenben idén, melyek tervezésére mintegy 86 millió forintot különített el az önkormányzat saját költségvetésében. A Közbeszerzési Értesítő május 24-én és 25-én megjelent számaiban több utca tervezésére vonatkozó közbeszerzési felhívás is elérhető.

A felhívások szerint a tervezéssel a józsai Platán utca 540 méteres szakasz (a Kastély és Kiserdő utcák között); a debreceni Bíbor utca 250 méteres, a Tubarózsa első ütemében annak 209 méteres és a Csuka utca 275 méteres szakasza érintett. Mindemellett keresik a debrecen-nagymacsi Kastély utca 290 méteres szakaszának tervezőjét.  

A fentieken túl keresik a tervezőt az Újkert és Fáy András utcákat összekötő útszakasz 71 méteren, a Keresztesi utca 195 méteren, valamint a debrecen-ondódi Göncölszekér utca 455 méteren történő fejlesztésére. Az ajánlatokat június 22-ig adhatják be a vállalkozók, a majdani nyertesek feladata pedig az új útburkolatok és csapadékvíz-elvezetések, valamint a kapcsolódó, releváns közművek kialakításának megtervezése lesz. 

BS 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában