Településfejlesztés

2024.07.13. 13:23

Modernizál a Debreceni Hőszolgáltató

Haon.hu

Több helyen is modernizál a Debreceni Hőszolgáltató

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Egyedüli pályázóként a debreceni DH-Szerviz nyerte el a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhővezeték és hőközpont beruházási munkáit – derül ki a július 9-ei Közbeszerzési Értesítőből. A két cég keretmegállapodásos vállalkozási szerződést kötött mintegy nettó 206 millió 642 ezer forint értékben távhővezeték építésére, felújítására, karbantartására, valamint hőközponti épületgépészeti és villamos építési munkák, felújítás, továbbá hőközpont szakipari (festés, szigetelés, lakatos) karbantartási munkák elvégzésére. 

Fentieken belül kilenc részmunkát sorol fel a Közbeszerzési Értesítő. A Tócóvölgy Bölcsőde épületének városi távhőellátási rendszerbe való bekapcsolását primer bekötő vezeték és hőközpont építésével; távvezetéki elzáró szerelvények cseréjét; valamint 90 darab hőközponti hőcserélő cseréjét. Negyedikként, a hőközpont felújítások harmadik ütemében öt helyen kell felújítást végezni, mégpedig a Hatvan utca 2-4. szám alatt, továbbá a Hortobágy utca 5., 7., 9. és 11. szám alatt.

Az eddigieken túl öt helyen szükséges távvezetéki szakaszok felújítását elvégezni: a Darabos–Hunyadi utcákon, a Szent Anna utcán, a Jászai Mari téren, a Sinai–Ibolya utcákon, és a Petőfi téren.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában