Tragédia

2023.08.16. 11:57

Életét vesztette egy férfi egy debreceni buszmegállóban

Az esetről kedden kora este került ki egy bejegyzés a város egyik népszerű közösségi csoportjába.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció/haon.hu

"Ma este fél hét körül a Munkácsy utcán a buszmegállóban állt egy villogó rendőrautó egy már "becsomagolt" holttesttel. Valaki tud erről valamit, mi történt?" - írta a csoport egyik tagja kedd este. A poszt alatti kommentben többen is jelezték, hogy szintén látták az esetet. "Amikor ott voltam, 17 óra körül, a holttest be volt csomagolva, illetve a helyszínt azonnali hatállyal el kellett hagynom, erre szólítottak fel" - írta egy kommentelő.

újraélesztés, haláleset, elhunyt, buszmegálló, Debrecen, Munkácsy Mihály utca
A Munkácsy Mihály utcai buszmegálló, ahol a haláleset történt
Forrás: Google Maps

A debreceni Munkácsy Mihály utcai buszmegállóban történtekkel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletét. - A debreceni rohamkocsit riasztotta a mentésirányítás az esethez. A helyszínen egy 55 éves férfi újraélesztését egy szabadnapos mentős kezdte meg, amelyet a pillanatokon belül megérkezett rohamkocsi személyzete átvette és emelt szinten folytatott. A kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére a férfi sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette - közölte az OMSZ sajtószolgálata.

A haon.hu úgy tudja, hogy az 55 éves férfi betegségéből fakadóan lett rosszul kedden a Munkácsy Mihály utcai buszmegállóban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában