Ügyeleti hírek

2024.07.08. 08:23

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja! – még a vármegyehatáron túlra is siettek tűzoltóink

Bár a hétvégi forróság alatt aki csak tehette otthon maradt, vagy víz közelébe húzódott, sajnos így sem sikerült nagyobb baleset nélkül megúsznunk a napot. Vármegyei tűzoltóinknak még a vármegyehatáron túl is akcióba kellett lépniük.

Haon.hu

Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap reggel a 4-es számú főúton Kaba közelében. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban hárman utaztak, közülük a mentőszolgálat két embert kórházba szállított – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Ismét számos esetben, még vármegye határon túl is akcióba lendültek tűzoltóink
Ismét számos esetben, még vármegye határon túl is akcióba lendültek tűzoltóink
Forrás: Napló-archív

Kigyulladt egy bálázó gép tegnap a déli órákban, Balkányban, a Tormáspusztán. A nyíradonyi hivatásos, a szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos egy porral oltó készülék segítségével eloltotta a lángokat. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Száz négyzetméteren égett egy elhagyatott ingatlan aljnövényzete és az ott tárolt hulladék, tegnap kora délután Hajdúdorogon a Balogh Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kerítésre felfutó növény gyulladt ki tegnap kora délután Debrecenben a Kincseshegy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lakók a tüzet eloltották. Az egység az utómunkálatokat végezte el.

Háromszáz négyzetméteren égett az avar vasárnap késő délután Nyírmihálydiban a Szőlő utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában