Ügyeleti hírek

2024.08.13. 10:35

Balesetek és vészhelyzetek sorához riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat hétfőn

Mozgalmasan telt a hét első napja a vármegyei katasztrófavédelem munkatársainak.

Haon.hu

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, két autó ütközött össze Kaba közelében hétfő reggel. – A balesethez a kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat az egyik autó vezetőjét kórházba szállította – olvasható Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Baleset volt Kaba közelében hétfő reggel
Baleset volt Kaba közelében hétfő reggel
Forrás: Tóth Imre

Egy motoros egy mikrobusszal ütközött hétfőn Debrecenben, a BMW lehajtónál. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, a mentőszolgálat pedig a motorost kórházba szállította.

Nemcsak balesetek miatt riasztották őket

Hétfőn késő délután amiatt riasztották a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat, mert egy kislány lába a biciklije váza és kereke közzé szorult. A Kölcsey utcában bajbajutott gyereket a tűzoltók kéziszerszámok segítségéivel szabadították ki.

Egy fa veszélyesen megdőlt Debrecenben, a Szoboszlói úton. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat.

Egy fa egyik ága kettéhasadt Hajdúböszörményben, a Corvin János körúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat.

Leégett az étel egy debreceni lakásban az Erzsébet utcában, a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átszellőztették a lakást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában