Tragédia

2024.08.01. 11:18

Debrecenből tarthatott hazafelé az M3-ason halálos balesetet szenvedő nagymama és unoka – videóval

Az áldozatokat a lakhelyükön sokan gyászolják. A halálos baleset körülményeiről is beszámolt a Tények.

Haon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, életét vesztette három személy kedden Mezőkeresztesnél, az M3-as autópályán, amikor összeütközött egy másik autóval. A boon.hu értesülései szerint a halálos baleset három áldozatából kettő - egy nagymama és az unokája - hajdúsági származású volt. 

A halálos balesetet az autó egyik utasa sem élte túl
A halálos balesetet az autó egyik utasa sem élte túl
Forrás: MW-archív

Emiatt történhetett a halálos baleset

A Tények úgy tudja, rengetegen gyászolják a balesetben elhunytakat, a 64 éves taxisofőrt, valamint a két utasát, a 90 éves nőt és annak 35 éves unokáját. Kiderült, mindhárman Pomázon éltek, a sofőr egy helyi taxitársaság tulajdonosa volt. Elhangzott, éppen Debrecenből tarthattak haza, mikor megtörtént a tragédia. Úgy tudni, a taxis rosszul lett, majd váratlanul elveszítette uralmát az autó felett, majd fékezés nélkül belerohant az előtte haladó autóba, majd lesodródott és az út melletti ároknak majd dombnak csapódott. A helyszínre három mentőhelikoptert is indítottak, de az autó utasainak életét nem tudták megmenteni. 

A hírműsorban elmondták, a másik autó vezetője könnyebb sérülésekkel megúszta, csak a lábát ütötte meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában