Tragédia

2024.08.24. 20:45

Olyan súlyosan megsérült egy kutya a polgári balesetnél, hogy el kellett altatni

Haon.hu

A kutya gerinctörést szenvedett

Forrás: Facebook / Hajdúnánási Állatvédő Alapítvány HÁLA

Szerdán számoltunk be róla, hogy súlyos baleset történt az M3-as autópályán, Polgár közelében. A szerencsétlenség során többen is megsérültek, az Országos Mentőszolgálat a helyszínre több mentőegységet és mentőhelikoptert is riasztott. Mint akkor írták, két könnyebb sérültet, köztük egy gyermeket földi úton, egy gyermeket pedig súlyos sérülésekkel szintén földi úton szállítottak kórházba. Egy gyermeket súlyos-életveszélyes sérülésekkel légi úton vittek kórházba.

Szombat délután azonban kiderült, hogy nemcsak az autóban utazó emberek, hanem egy kutya is kirepült. A hírről a Hajdúnánási Állatvédő Alapítvány HÁLA a közösségi oldalán számolt be. Mint írták, az eb számára a rendőrség kért segítséget. Mire az alapítvány tagjai a helyszínre értek, addigra a sérült személyeket már elszállították, azonban a kutyus ott feküdt a romok mellett, lábra sem tudott állni, így egyből egy debreceni rendelőbe szállították, ahol kiderült, eltört a gerince. Hirtelen döntést nem hozhattak, éppen ezért CT-vizsgálatot is kértek, hogy még pontosabb diagnózist kapjanak, az eredmények azonban megerősítették az első szakvéleményt. 

Nehèz döntès volt, de elfogadtuk a szakemberek szakvèlemènyèt, amiròl a gazdát is tàjèkoztattuk. A kutya soha nem tudott volna MINŐSÉGI èletet èlni

– olvasható a bejegyzésben. Mint kiderült, a kutyust a sérülése miatt sajnos el is kellett altatni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában