Kék hírek

2 órája

Az ország másik felébe járt betörni egy hajdú-bihari banda

A négyfős társaság 2 tagja nemrég 2 millió forintot és ékszereket vitt el egy veszprémi lakásból. A betörőkön csütörtökön kattant bilincs.

Haon.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság többrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás, valamint annak kísérlete miatt nyomoz négy hajdú-bihari betörő szemben. A férfiakból álló társaság irányítója 2024 szeptemberében társaival egy veszprémi lakásba tört be, ahonnan közel 2 millió forintot és több százezer forint értékű ékszert vittek magukkal. Egy másik lakásnál a tulajdonos megzavarta őket, és elfutottak – számolt be a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Hajdú-bihari betörőket vettek őrizetbe a veszprémi rendőrök
Hajdú-bihari betörőket vettek őrizetbe a veszprémi rendőrök
Forrás: police.hu

Mint írták, az elkövetők Komárom-Esztergom és Szabolcs-Szatmár-Bereg területén lévő lakásokba is betörtek.

Ott volt minden eszköz a betörők autójában

A Veszprém vármegyei rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Műveleti Szolgálatával együttműködve szeptember 19-én délután ütöttek rajta két férfin Dunavecsén, akik egy pécsi lakásba próbáltak bejutni. A rendőrök a társaság autójában a bűncselekményekhez használt eszközöket találtak és foglaltak le. Másik két társukat otthonaikban fogták el a nyomozók.

A négy férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, kihallgatták őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ahogy arról a Haon is beszámolt, augusztusban egy hétfős fülöpi bandát sikerült elfogni, akik Berettyóújfalu környékén és a szomszédos vármegyékben is garázdálkodtak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában