Sziréna

2024.09.06. 07:42

Halálos baleset történt Hortobágy közelében, az ütközés erejétől az egyik autóból a motor is kiszakadt – fotókkal, videóval!

Személyautó és teherautó ütközött Hortobágy térségében csütörtök este. A halálos balesetben mindkét jármű az árokba borult, az egyik ki is gyulladt.

Haon.hu

Kisteherautó és személyautó karambolozott a 33-as főút 82-es kilométerszelvényénél csütörtök este, Hortobágy térségében – közölte honlapján Hajdú-Bihar Vármegye Katasztrófavédelmi Igazgatósága. Mint írják, az ütközés következtében mindkét jármű árokba borult, a kisteherautó az ütközés után ki is gyulladt, mellette az avar is égett ezer négyzetméteren. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, egy embert kiemeltek a személyautó alól, a tüzet két vízsugárral eloltották. Az ütközés erejétől az egyik autóból a motor is kiszakadt.

Halálos baleset történt csütörtök este Hortobágynál
Halálos baleset történt csütörtök este Hortobágynál
Forrás: Tóth Imre

A személyautó roncsai alá szorul sofőrt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kisteherautóban ketten ültek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Az Országos Mentőszolgálattól a mentőellátás kapcsán az alábbi tájékoztatást kaptuk: 

helyszínről két 20 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba.

 

Nem ez volt az egyetlen tragédia csütörtök éjjel

Debrecenben is riasztották a hatóságokat, a Csapókerti vasútállomás előtt csütörtök éjjel egy embert gázolt el a vonat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában