Ügyeleti hírek

4 órája

Több autó is árokba csúszott vasárnap Hajdú-Biharban

A vasárnap sem telt el riasztások nélkül. Több baleset is történt Hajdú-Biharban.

Haon.hu

Az autó az árokban állt meg

Forrás: Napló-archív

Egy villanyoszlopnak ütközött egy autó Komádiban, a Széles utcában. A komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet – számolt be róla baleseti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Egy autó az árokba hajtott Püspökladány közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Egy autó az árokba csúszott vasárnap délután Hajdúszoboszló közelében. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet és megtisztították az utat. A balesetben senki sem sérült meg.

A balesetek mellett a faágak okoztak gondot

Vasárnap egy négyméteres faág esett egy autóra Debrecenben, a Kétmalom utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a járművűről az ágat.

Debrecen közelében a 4-es számú főúton, egy akácfa megdőlt és a közlekedést veszélyeztette, emiatt azt a debreceni hivatásos tűzoltók kivágták egy láncfűrésszel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában