Látta valaki?

2 órája

Kék farmerben, fekete pólóban tűnt el ez a lány Debrecenből

Magyar Sárának nyár végén veszett nyoma. Szóljon a debreceni rendőröknek, ha tud róla valamit!

Haon.hu

A debreceni rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy megtaláljanak egy lányt, akinek még augusztusban veszett nyoma. A police.hu-n megjelent közlemény szerint a lenti képen látható 16 éves lány augusztus 26-án debreceni tartózkodási helyéről távozott ismeretlen helyre, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Magyar Sára körülbelül 155 centiméter magas, fekete, egyenes haja van. Eltűnésekor kék farmert, fehér cipőt és fekete pólót viselt.

Magyar Sára Debrecenből tűnt el augusztus 26-án
Magyar Sára Debrecenből tűnt el augusztus 26-án
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában