Díjátadó

2 órája

Rendőröket ismertek el Debrecenben

A szervezésben és a biztosításban is szerepet vállaltak. A rendőröket most elismerésben részesítették.

Haon.hu

Elismerő oklevéllel köszönte meg a Debreceni Egyetem vezetése a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság négy munkatársának a nyári Európai Egyetemi Játékok szervezésében és rendezvénybiztosításában nyújtott munkáját.
Hadházi Bence hadnagy, Sápi Attila főtörzsőrmester, Simonka Tamás főtörzszászlós és Terjék Csaba főtörzsőrmester Szilvássy Zoltán rektortól, Bács Zoltán kancellártól és Kossa Györgytől, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnökétől vette át az elismerést október 24-én, csütörtökön – számolt be róla közösségi oldalán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség.

Hadházi Bence hadnagy, Sápi Attila főtörzsőrmester, Simonka Tamás főtörzszászlós és Terjék Csaba főtörzsőrmester kapott elismerést
Hadházi Bence hadnagy, Sápi Attila főtörzsőrmester, Simonka Tamás főtörzszászlós és Terjék Csaba főtörzsőrmester kapott elismerést
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Az átadáson Dr. Gyurosovics József dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány és Illés Zoltán alezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes is részt vett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában