Összefoglaló

3 órája

Gázpalackokkal esett el egy motoros Kabán

A Mátyás király utca és az Ér utca kereszteződésében balesetező motorost kórházba kellett szállítani. Vasárnapi ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Baleset történt vasárnap délután Kabán, a Mátyás király utca és az Ér utca kereszteződésében. Egy segédmotor-kerékpáros esett el, és üzemanyag folyt az útra. A motoros két gázpalackot szállított, amelyek a balesetben nem sérültek meg. Ide a kabai önkéntes tűzoltókat riasztották, az egység az üzemanyag felitatását végezte el és a forgalmat irányította. A mentőszolgálat kórházba szállította a motorost, írja ügyeleti összefoglalójában a hajdú-bihari katasztrófavédelem

Gázpalackokkal esett el egy motoros Kabán, ehhez az esethez is vonult vasárnap a katasztrófavédelem
Gázpalackokkal esett el egy motoros Kabán, ehhez az esethez is vonult vasárnap a katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Tűz volt vasárnap délután az M3-as autópálya melletti benzinkútnál, Görbeháza közelében. Egy személyautó gyulladt ki, a tűz pedig átterjedt az egyik kútfejre is. Az esethez a hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg.

Vasárnap este Hajdúböszörmény közelében az M35-ös autópályán egy személyautó ás egy autószállító tréler ütközött össze. A balesethez a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A személyautó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában