X. Nádudvari Gasztro Kupa

2 órája

Hatalmas éremeső hullott a hajdúsági kick-boxosokra

A Rácz Kickboxing Team Sportegyesület országos kick-box versenyére 26 klub 284 nevezése érkezett.

Marján László

A Rácz Team tagjai és a nádudvari városvezetés

Forrás: Rácz Kickboxing Team

A hagyományosnak mondható országos kick-box viadal 2016 tavaszán kelt életre és azóta minden évben kétszer Nádudvaron gyűlnek össze az ország kick-boxerei. A sorban ez már a tizenötödik ilyen jellegű országos megmérettetés volt október 26-án a Hajdú-Bihar vármegyei kisvárosban, amely tizedik alkalommal fut Nádudvari Gasztro Kupa néven.

Több százan vettek részt az országos kick-box viadalon
Több százan vettek részt az országos kick-box viadalon
Forrás: Rácz Kickboxing Team 

Magyarország 26 klubjának 284 versenyzője érkezett a versenyre.

A kick-box szakág szabályrendszerei közül a point-fighting, light-contact, kick-light küzdelmei folytak egész nap a nádudvari Kövy Sándor általános iskola sportcsarnokában. A rendezvényt Maczik Erika Nádudvar polgármestere nyitotta meg.

A kabai és nádudvari sportolókat felvonultató Rácz Teamet 11 fő képviselte a rendezvényen. A hajdúsági harcosok összesen 8 bronz, 11 ezüst és 4 aranyérmet szereztek. A klubhoz kötődő Gábor Rea Fruzsina és Szilágyi Tamara Katalin a Magyar Kick-Box Szövetség bírói karának tagjaként segítette a mérkőzések zavartalan lebonyolítását.

A szervezők, Rácz Lajos és Rácz Krisztián elmondták, hogy lesz folytatása a versenynek jövőre is.

A Rácz Kickboxing Team eredményei:

Első helyezettek: Tölcsér Ábel, Tölcsér Krisztián, Sipos Gergő Attila, Mozsonyiné Bere Mónika.

Második helyezettek: Jeges Károly, Karászi Levente, Balogh Szabolcs, Darányi Csenge (2X), Szathmári Tímea, Széles Ádám (2x), Tölcsér Ábel, Mozsonyiné Bere Mónika, Tölcsér Krisztián.

Harmadik helyezettek: Balogh Szabolcs, Darányi Csenge, Karászi Levente (2X) Jeges Károly (2X), Balogh Zoltán, Tölcsér Krisztián.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában