Helyi közélet

2013.10.08. 13:54

Bíróság elé áll a rézkábel tolvaj

Hajdú-Bihar - A Készenléti Rendőrség járőrei fogták el azt a férfit, aki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé.

Hajdú-Bihar - A Készenléti Rendőrség járőrei fogták el azt a férfit, aki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. október 4-én 18 óra körüli időben tett bejelentést egy sámsonkerti lakos, hogy a családi háza szomszédságában található ingatlanból egy gyanúsan viselkedő férfi rézkábel kötegekkel a kezében jött ki és azokat kerékpárjának csomagtartójára pakolja.

Az ügyelet vezetője azonnal a közelben járőröző készenléti rendőröket irányította oda, akik a helyszínen tetten érték, elfogták és a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrsére előállították a 25 éves hajdúsámsoni lakost, aki a nyomozóknak gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

P. Róberttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás nyomozati szakaszát a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat 2013. október 7-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában