Helyi közélet

2014.11.03. 13:53

Újabb elfogás a határnál

Biharkeresztes, Ártánd - A rendőrök három afgán fiút és egy pakisztáni férfit fogtak el Biharkeresztes külterületén.

Biharkeresztes, Ártánd - A rendőrök három afgán fiút és egy pakisztáni férfit fogtak el Biharkeresztes külterületén.A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség stabil hőkamerát kezelő rendőre 2014. november 1-jén 21 órakor jelezte kollégáinak, hogy Ártánd külterületén látott négy gyanús személyt egy erdős területen. A határrendészek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztály egyenruhásaival közösen ellenőrizték a területet, majd Biharkeresztes közelében, a vasúti átjárónál megláttak és igazoltattak három fiút és egy férfit.

Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a három fiatalkorú afgán állampolgár és a pakisztáni férfi Románia felől a zöldhatáron keresztül, illegális módon lépett be Magyarország területére. A rendőrök tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították őket a határrendészeti kirendeltségre az idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében.

- police.hu -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában