Választás

2024.06.08. 17:50

A polgári, béke pártján álló erőknek kell győzedelmeskedniük!

Kiss Attila, a Fidesz-KDNP hajdúböszörményi polgármesterjelöltje szerint vasárnap nemcsak Hajdúböszörményben, hanem az országban és az unióban is a polgári, békepárti erőknek kell diadalmaskodniuk.

Matey István

Hajdúböszörményben és Hajdúviden is beszélgettek a választókkal szombaton

Forrás: Matey István

– Szombaton két kiváló rendezvényen is látogatást tettem, elsőként a hajdúvidi falunapon, illetve a Sóvári János nevét viselő fogathajtó emlékversenyen, ahol kivétel nélkül sok baráttal, ismerőssel, helybélivel találkozhattam, beszélgethettünk a szűkebb környezetünkről és az országos, uniós politikai helyzetről – mondta el Kiss Attila, aki a Fidesz-KDNP színeiben újrázna Hajdúböszörmény polgármesteri tisztségéért. 

Kiss Attila, a Fidesz-KDNP hajdúböszörményi polgármesterjelöltje is felkereste a választások miatt a helyieket
Kiss Attila, a Fidesz-KDNP hajdúböszörményi polgármesterjelöltje is felkereste a választások miatt a helyieket
Forrás: Matey István

A polgármesterjelölt ezt követően az újonnan felújított Hajdúböszörményi Fürdő strandjának nyitórendezvényén vett részt, ezért – ahogy fogalmazott is – nem állt tőle távol, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök által életre hívott Egymillió Találkozás Napja mozgósításhoz kapcsolódjon. 

A biztató szavak nem maradtak el
A biztató szavak nem maradtak el
Forrás: Matey István

– Fontos, hogy személyesen is beszélhessünk a választópolgárokkal, bízom benne, hogy vasárnap a polgári, békepárti erők fognak győzni nemcsak Hajdúböszörményben, de országos és uniós szinten is – zárta Kiss Attila.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában