Már dolgozik a Vízmű

2024.07.26. 18:08

Elfúrtak egy vízvezetéket Debrecenben, jó pár háztartás megérezte

Az eset a város déli részén történt péntek délután. Folyt a víz az Egyletkert utca és a Gázvezeték utca kereszteződésében, előbbin több házat is ki kellett zárni a rendszerből.

Haon.hu

Péntek délután, nem sokkal fél 4 után kapta a bejelentést a Debreceni Vízmű Zrt., hogy a Gázvezeték utca és az Egyletkert utca kereszteződésben folyik a víz az úttesten. Az ügyelet a helyszínen megállapította, hogy egy irányított fúrások kivitelezésével foglalkozó – nem vízvezeték-építési – cég munka közben elfúrta az ivóvízvezetéket. Az Egyletkert utcát emiatt ki kellett zárni a rendszerből a 18-44. házszámok között.

Az eset az Egyletkert utca lakóit érinti
Az eset az Egyletkert utca lakóit érinti
Forrás: Google Street View

A Vízmű munkatársaink mindent elkövetnek, hogy mihamarabb helyreálljon a szolgáltatás, addig türelmet kérnek az érintettektől, jelezte közleményben a társaság.

Csütörtökön a Bajcsy-Zsilinszky és a Szepességi utcák kereszteződésében történt csőtörés, a Wesselényi utcán, a Homokkerti felüljárónál pedig az úttest szakadt be kis területen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában