Felújítás

2024.07.24. 18:58

Új burkolatot kap a járda a Debrecen belvárosának egyik legforgalmasabb pontján

Több ütemben végeznek járdafelújítási munkálatokat július 25-től a Régi Városházához közvetlenül kapcsolódó Kossuth utcai járdaszakaszon.

Haon.hu

Az első ütemben a Piac utca – Városház utca szakaszon július 25. és augusztus 19. között végeznek felújítási munkálatokat, amely során új burkolat kialakítása történik az érintett járdaszakaszon. A felújítással érintett szakaszon a járdát lezárják, az üzletek megközelítését a kivitelező folyamatosan biztosítja a vásárlók részére – számolt be róla az önkormányzat

A további ütemekben a Városház utcától a Sas utca – Kossuth utca sarok által határolt szakasz augusztus 22. és október 15. között két ütemben újul meg a gyalogos forgalom és a mélygarázs gépjármű forgalmának folyamatos biztosítása érdekében.

A felújítási munkálatok alatt Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata kéri a lakosság türelmét és megértését a zajjal, porral járó munkálatok és a felmerülő kellemetlenségek miatt. Továbbá a kivitelező kéri, hogy a lakosság a kihelyezett közlekedési táblák fokozott figyelembe vételével közlekedjen a helyszínen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában