Közlekedés

2024.07.27. 12:02

Szorult helyzet egy debreceni parkolóban – ezt üzenték a piros autó sofőrjének! – frissítve

Pár méterre lenne csak szükség, hogy kitolathasson a fehér kocsi.

Szó szerint szorult helyzetbe került egy sofőr szombaton Debrecenben. Az autós orral befelé, merőlegesen állt meg a társasházak mögötti parkolóban, de amikor valamivel később kifelé tolatott volna a kocsijával – a lenti képen a fehér Toyota szedán –, sehogy sem tudott kiállni, mert egy piros Suzuki blokkolja a kiutat. Az autós portálunkon keresztül szeretne üzenni társának, hogy ha teheti, válasszon másik helyet, hiszen most nincs zsúfoltság, bőven lenne lehetőség máshová állni a helyszínen. Lehet másnak pikkpakk menne a kiállás, neki azonban még nem, így hálás lenne a segítségért. Az Autóőrszemen egyébként nincs fent a Suzuki, szóval ez az opció kilőve.

parkoló debrecen közlekedés
Patthelyzet a Barna utcai parkolóban
Forrás: olvasói fotó

Erről a parkolóról van egyébként szó, a Google fotóján is jól látni, hogy előszeretettel választják ezt a megoldást ott az autósok:

Frissítés: a probléma olvasónk jelzése szerint pár perccel a cikk megjelenése után megoldódott, a piros autó vezetője elhajtott a parkolóból, miután órákig állt ott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában