Tájékoztatás

2024.07.19. 11:31

Rendszerleállás a Wizz Airnél, a hajdú-bihari utasokat is érinti

Nem lélegezhetnek fel azok, akik repülővel utaznak. A légi közlekedésben tapasztalt késések, majd a debreceni repülőtér bezárása után újabb tényező nehezíti az utazást. A Wizz Air nemzetközi rendszerleállásról számolt be.

Haon.hu

A szerdai jó hír után, miszerint a közel egyhetes bezárást követően újranyitják a debreceni repülőteret, jött az újabb csapás az utasok számára. A Wizz Air, a többi légitársasághoz hasonlóan, rendkívüli technikai kihívással találta magát szemben nemzetközi informatikai partnere rendszerének leállását követően. Az informatikai rendszer kiesése miatt előfordulhat, hogy az utasok fennakadásokat tapasztalhatnak a légitársaság nemzetközi hálózatán, a weboldal és a mobilalkalmazás elérhetősége átmenetileg szünetelhet – emelte ki péntek délelőtti közleményében a légitársaság. 

A Wizz Air járatait is érinti egy globális informatikai probléma
A Wizz Air járatait is érinti egy globális informatikai probléma
Forrás: Napló-archív

Mint írták, jelenleg az alábbi internetes szolgáltatások nem elérhetők a Wizz Air rendszerében:

  • a légitársaság weboldala és mobilalkalmazása,
  • a foglalási rendszer,
  • az online utasfelvétel és a beszállókártya kiadása,
  • kapcsolattartó/ügyfélszolgálati központok, új foglalások és meglévő foglalások módosítása.

Az üzemszünet ideje alatt minden utas számára ingyenes a repülőtéri utasfelvétel. A légitársaság azt tanácsolja utasainak, hogy legalább 3 órával a tervezett indulás előtt érkezzenek meg a repülőtérre, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre az utasfelvétel és a biztonsági ellenőrzés elvégzésére, valamint a repülőtéri egészségügyi és biztonsági intézkedésekre, ahol ez szükséges.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában