Közlekedés

2024.08.17. 10:23

„Vajon mit gondolhatott…?” – üzentek a sofőrnek, aki benézte a debreceni Burger Kingnél

Nem sokon múlt a gázolás az egyik Böszörményi úti zebránál. A történteket egy debreceni Facebook-csoportban idézte fel az érintett gyalogos.

Haon.hu

Necces közlekedési helyzet történt egy Facebook-poszt szerint péntek este Debrecenben, a Burger Kingnél lévő zebránál. Az esetről az egyik nagy helyi csoportban írt egy gyalogos, akit a bejegyzés alapján kis híján elütöttek 22 óra után nem sokkal. Először is megköszönte annak a 6 sofőrnek, aki megállt a gyalogátkelő előtt, viszont volt egy autós, aki nem így tett, ebből alakult ki nagyon veszélyes szituáció.

debrecen zebra burger king
Ennél a debreceni zebránál történt az eset
Forrás: Google Street View

„Vajon mit gondolhatott miért állt meg 6 autó a zebránál?Nem egy halálos gázolás volt a városban ebben az évben...” – írta a férfi, majd a végén hozzátette, hogy térfigyelő kamera is üzemel a helyszínen.

A kommentelők is elítélték a dolgok, volt, aki leírta, hogy őt pár éve hasonló körülmények között ütötték el a Mikepércsi úton. Az a sofőr megúszta 20 ezer forint bírsággal és 2 hónap eltiltással. Egy másikuk hozzátette, egy barátja így vesztette életét a Wesselényi úton.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában