Összefoglaló

2024.08.19. 20:00

Nagy a mozgás a debreceni ingatlanoknál; az étterem újranyit, az üzlet új bérlőre talált

Új szálloda nyílt a belvárosban, a Piac utcán pedig új bérlő van. Újranyit Debrecen egyik ikonikus étterme is, de mindezek mellett számos dolog történt még a múlt héten, tragédia árnyékolta be a vasárnapot.

Haon.hu

Igen mozgalmasra sikeredett a mögöttünk hagyott hét, összeszedtük, melyek voltak a legnagyobb érdeklődésre számot tartó történések augusztus 12. és 18. között. Nézzük először az ingatlanügyeket. Beszámoltunk arról, hogy hamarosan újranyitja az ikonikus debreceni éttermet az eredeti tulajdonos. Boros József teljesen átalakítja a vendéglátóhelyet

Boros József újranyitja az ikonikus debreceni éttermet
Boros József újranyitja az ikonikus debreceni éttermet 
Forrás: Czinege Melinda

A vállalkozó visszavette a Pálma üzemeltetését, és eldöntötte, újra felvirágoztatja a hervadásnak indult éttermet, minket pedig körbevezetett az épületben:

Új bérlő Debrecen belvárosában 

Augusztus közepén pedig megnyitott a debreceni Hilton, több mint kétszáz fő befogadására alkalmas a hétemeletes belvárosi szálloda. Közben pedig utána jártunk, mi lesz a debreceni Piac utcán, a volt Centrum Áruház helyén. Megkerestük az épület tulajdonjogát birtokló Cívis Ház Zrt.-t, akik érdeklődésünkre megerősítették, a hosszú ideig üresen álló üzlet új bérlőre talált:

Halálos baleset és lángoló autó 

Sajnos káresetből és tragédiából sem volt hiány. Augusztus 13-án lángoló szeméttelepről menekültek az emberek a vármegyehatárnál, a hajdú-bihari tűzoltók nagy része segített megfékezni a lángokat a karcagi tűzesetben. Másnap percek alatt kiégett egy autó a cívisvárosban, portálunknak megszólalt a tulajdonos, Lakatos Róbert tehetetlen volt, olyan gyorsan terjedt a tűz, hogy csak néhány személyes holmit tudott megmenteni:

A hét pedig tragikus kimenetelű balesettel zárult, Berettyóújfalunál történt halálos baleset vasárnap, a déli órákban.

A DVSC volt játékosai körül is zajlik az élet

Horváth Krisztofer jövője kapcsán megy a találgatás, Varga Kevin egy buli miatt maradt ki a keretből.  Vámos Petra a francia együttes színeiben győztes meccsen mutatkozott be. Az éveken át a DVSC Schaefflert erősítő irányító a párizsi olimpia után már Metzben bizonyíthat.

És a végére egy bulvár, Bódi Sylvi álomotthonát is megnézhettük: 

Hajdúszoboszlón Besenyei Péter karcolta az eget a repülőnapokon, közben pedig Hajdúböszörményben pénteken elstartolt a hajdúhét, Debrecenben pedig a virágkarneválhoz kapcsolódó programok, és a Beer by Lake is megnyitott:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában