Fejlesztés

2024.08.24. 16:00

Tanulószobák berendezésére vett sok-sok eszközt a debreceni önkormányzat

A fejlesztés több intézményt is érint.

Haon.hu

Eszközbeszerzésre írt ki közbeszerzést Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, az augusztus 21-i Közbeszerzési Értesítőben az eljárás eredményéről tájékoztatnak. Az első részben bútor, mobilia, játék és fejlesztő eszközök vásárlására keresték a legjobb ajánlatot a józsai Szentgyörgyfalvi út 9., a debreceni Derék utca 104/b., Komáromi Csipkés György tér 9., a Tank utca 92., a Kuruc utca 32-42. és a Debrecen-Haláp 35. hrsz.: 01390/4. szám alatti tagintézmények részére. 

A közbeszerzésből számos eszközt kap több intézmény is
A közbeszerzésből számos eszközt kap több intézmény is 
Forrás:  MW-archív

A tanulószobákba többek között asztalokat, székeket, polcokat, babzsákokat, festőállványokat, játékokat, ping-pong és csocsóasztalt, furulyát és paparvánt vásárolnak, az összesen 191 tétel 6 millió 118 ezer 870 forintba kerül a nyertes cégnél.

A felhívás második részében elektronikai eszközök beszerzésére kereste az önkormányzat a legjobb ajánlatot a józsai Szentgyörgyfalvi út 9, a debreceni Derék utca 104/b., a Komáromi Csipkés György tér 9., Tank utca 92., a Kuruc utca 32-42., és Thomas Mann utca 2/A. szám alatti tagintézményekbe. Többek között kontrollereket, projektort, mobil hangosítót, játékkonzolt, hűtőt, mikrohullámú sütő, nyomtatókat, televíziókat, külső merevlemezeket, pendrive-okat, számítógépeket, laptopokat, tableteket, okostelefonokat vásárolnak, a 171 eszköz összesen mintegy 17 millió forintba kerül.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában